Türkiye enduro şampiyonu Fethiye’de belirlenecek

Türkiye Enduro Şampiyonası'nın son etabı Muğla’nın Fethiye ilçesinde koşulacak. Klasman şampiyonlarının belirleneceği Fethiye yarışları sonrasında...

Türkiye Enduro Şampiyonası'nın son etabı Muğla’nın Fethiye ilçesinde koşulacak. Klasman şampiyonlarının belirleneceği Fethiye yarışları sonrasında Serkan Özdemir’in Türkiye Enduro Şampiyonu olmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 8. ayağı olan sezon sonu yarışları, 10-11 Aralık 2011 tarihlerinde Muğla'nın Fethiye ilçesinde yapılacak. Fethiye - Esenköy Akdeniz Offroad Parkuru'nda gerçekleştirilecek yarışlara 50 sporcunun katılması bekleniyor. Fethiye ayağı ile son bulacak yarışlar sonrasında klasman gruplarının şampiyonları belli olacak.
Türkiye Motorsiklet Federasyonu Yönetim Kurlu Üyesi Sadık Özdemir, Türkiye Enduro Şampiyonası 8. etap yarışları ile sezonun sona ereceğini söyledi. Özdemir, Türkiye genelinde 50’ye yakın sporcunun katılacağı Türkiye Enduro Şampiyonası’na Fethiye’den de 20 sporcunun katılacağını açıkladı. Yarışların ilk gününde zorlu engebelerin olduğu bir gösteri yarışı yapılacağını anlatan Özdemir, ertesi gün yarışlarında ise klasman gruplarının mücadelesine yer verileceğini aktardı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz