Türkiye Erkekler Voleybol 3. Ligi

Kula Belediyesi Voleybol Takımı, ligin ikinci maçında güçlü rakibi Kütahya Evliya Çelebi hastanesi...

Kula Belediyesi Voleybol Takımı, ligin ikinci maçında güçlü rakibi Kütahya Evliya Çelebi hastanesi spor’u deplasmanda net skorla yenerek ligde 2'de 2 yaptı.

Kula’yı Türkiye Erkekler Voleybol 3. Ligi'nde temsil eden Kula Belediyespor takımı, Evliya Çelebispor’u deplasmanda 3-1 yenerek, 3 puanın sahibi oldu.

Kütahya Spor Salonu'nda oynan karşılaşmanın ilk setini 25 - 11 Kula Kelediyespor kazandı. Çekişmeli geçen ikinci seti 31-29 Kütahya temsilcisi kazandı. 3. sete ağırlığını koyan Kula Belediyespor, 25-10 kazandı. Son sette de rakibine taviz vermeyen Belediyespor, bu seti de 25-23 kazanarak sahadan 3-1 galibiyetle ayrıldı.

Reklam
Reklam

Takımın Teknik Patronu Mehmet Eroğul, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Voleybol takımımız geçtiğimiz sezonu 5. sırada bitirdi. Takımımız bu yıl da 3. Lig'de mücadele ediyor. Ligin ikinci maçında deplasmanda 3-1 lik bir skor alarak, salondan ayrılmayı başardık. Bu bizim için çok önemliydi. Bizim hedefimiz, 3. Lig'de şampiyon olup 2 Lig'de mücadele etmek. Zor bir maça çıktık ve deplasmanda sporcularımla galip gelmesini bildik" dedi.

Belediyespor yöneticisi Abdüsselam Atatoprak ise, "Deplasmanda kazanmasını bildik. 3 puan aldığımız için mutluyuz. Ligde 2 de 2 yaptık. 25 Kasım Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Acıpayamspor maçına tüm halkımız bekliyoruz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: