Türkiye Eskrim Şampiyonası

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu oyuncu Aslıhan Kayabaş, Türkiye Eskrim Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti. 

KOCAELİ - Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu oyuncu Aslıhan Kayabaş, Türkiye Eskrim Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti. Antalya’da düzenlenen şampiyonaya erkeklerde 45, bayanlarda 32 olmak üzere 14 ülkeden toplam 77 sporcu katıldı. Müsabakalarda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor eskrimcisi Aslıhan Kayabaş, çeyrek finalde Türkiye ikincisi Reha Doğan’la yaptığı karşılaşmada sakatlık geçirdi. Uzun süre tedavi gören Kayabaş, daha sonra yarı final maçında Julia Kirschen ile karşılaştı. Sakatlığına rağmen güçlü Alman rakibi karşısında başa baş bir oyun sergileyen Kayabaş, karşılaşmayı kaybederek üçüncü oldu. Kayabaş, genel klasmanda kazandığı bronz madalya ile puanını yükseltti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: