Türkiye Fair Play Platformu Üyeleri ‘Temiz Futbol’ Için Ankara’da Buluştu

Türkiye Fair Play Platformu üyeleri ‘Temiz Futbol’ için Ankara’da sessiz eylem gerçekleştirdi. Trabzonspor taraftarları öncülüğünde...

Türkiye Fair Play Platformu üyeleri ‘Temiz Futbol’ için Ankara’da sessiz eylem gerçekleştirdi. Trabzonspor taraftarları öncülüğünde gerçekleştirilen eylem Güven Park’ta yapıldı.

Yaklaşık 50 taraftarın bir araya geldiği eylemde ‘Temiz Futbol’ pankart açarak ellerindeki dövizlerle bir süre sessiz kaldı. Daha sonra alkışlar eşliğinde ellerinde bulunan döviz ve pankartları yere bırakan futbol severler, daha sonra bir süre sesiz eylemlerini devam ettirip olaysız bir şekilde dağıldılar.

Platform adına açıklama yapan Sedat Yılancı, etkinliğin tamamen temiz futbol için olduğunu vurgulayarak, eylemi sadece bir takım veya bir takımın taraftarlarının organizasyonu olarak değerlendirilmemesi gerektiğini söyledi. Türkiye’de birçok şehirde şuan bu eylemin gerçekleştirildiğinin altını çizen Yılancı, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

“Temiz futbol eylemleri 35 hafta önce İstanbul’da başladı. Yağmur çamur demeden İstanbul, Bursa, Ankara, Trabzon gibi birçok şehirde bu eylem devam ediyor. Aynı eylem UEFA’nın merkezinde de şuan yapılıyor. Biz adalet istiyoruz. Burada toplanan hiç kimse şimdiye kadar kupa istemedi. Sadece isteğimiz adaletin yerini bulması. Tenekenin peşinde koşmuyoruz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: