Türkiye Futbol Federasyonu Eskişehir'de Toplandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yurt genelindeki ilk toplantısına Eskişehir de başladı.TFF Yönetim Kurulu üyeleri özel...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yurt genelindeki ilk toplantısına Eskişehir de başladı.

TFF Yönetim Kurulu üyeleri özel uçakla Anadolu Üniversitesi sivil havaalanına geldi. Başkan Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyelerini, Kulüpler Birliği ve Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ile beraberindeki yöneticiler kaşıladı. Başkan Halil Ünal burada yaptığı açıklamada, ''Yıldırım Demirören başkanımı ve yönetim kurulunu Eskişehir'de misafir etmekten onur ve gurur duyuyoruz. Futbol Federasyonumuzun toplantısını artık İstanbul dışına çıkartarak Anadolu'da da başlatmaları bir kere Türk futbolu adamı daha sonra Kulüpler Birliği Başkanı özellikle Eskişehirspor Kulüp başkanı olarak sevgili abimi, dostumu, başkanımı ve arkadaşlarımı Eskişehir'de ağırlamaktan keyif ve zevk duyduğumuzu bilsinler, şehrimize hoşgeldiniz'' dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Demirören ise Kulüpler Birliği Başkanı'na teşekkür ettiğini ifade ederek, ''Bizim federasyon olarak düşüncemiz sadece İStanbul değil bütün Türkiye'de bu toplantıları gerçekleştirmek. İl olarak Eskişehir'den başladık hem dostum hem kulüpler birliği başkanı olarak bundan sonra bütün olarak değerlendireceğiz. Diğer şehirlerde de kulüpleri ziyaret edeceğiz. Hemde toplantılarımızı oralarda yapacağız'' diye konuştu.

Ardından Eskişehirspor Tesislerine gelen Demirören ve beraberindeki heyet Bando ESES'in marşlarıyla karşılandı. Bu arada bando takımı Yıldırım Demirören'e Milli takım maçlarına gelmeyi teklif etti. Yıldırım Demirören ise, "Romanya ve Bükreş maçlarıyla başlayalım hayırlı olsun. Çok seviniriz hemde örnek oluruz'' şeklinde konuştu.

Daha sonra TFF yöneticileri Eskişehirspor tesislerinde basına kapalı olarak yapılan toplantıya katıldılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: