Türkiye Futbol Federasyonu’nun Başkan Ve Yönetim Kurulu Üyeleri Büyükşehir Belediyesi’ndeydi…

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetimi, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne çıkarma yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’le...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetimi, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne çıkarma yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’le bir süre görüşen Yıldırım Demirören başkanlığındaki heyet, büyük derbiye saatler kala değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, beraberinde TFF Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’i ziyaret etti. TFF Başkanı Yıldırım Demören, Erzurum’da bulunuyor olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ettiği ziyarette, Süper Kupa finali sürecini de hatırlattı.

Reklam
Reklam

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, 2011 Süper Kupa final maçının Erzurum’da oynanacağı yönünde bir söz verdiğini anımsatan Demirören, “Tabi 2011 Türkiye Süper Kupa finali o dönem gerçekleştirilememişti. Bu dönem Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’in de girişimleri oldu. Süper Kupa’nın Anadolu şehirlerine açılması fikrine biz de sıcak bakmıyor değildik. Böylece TFF yönetimi olarak 2012 Türkiye Süper Kupa finalinin Erzurum’da yapılmasına karar verdik” diye konuştu.

BAŞKAN KÜÇÜKLER: ERZURUM FUTBOLUN MERKEZİ HALİNE GELECEK

Büyükşehir Belediye Ahmet Küçükler, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa finaline Erzurum’un ev sahipliği yapacak olmasından büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Başkan Küçükler, “Türkiye Futbol Federasyonu’nun değerli yöneticilerine bu yüzden ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Çünkü Süper Kupa finaline ev sahipliği yapmak biçim için çok önemliydi” dedi. Büyükşehir Belediyesi olarak, Erzurum’u bir futbol kamp merkezi haline getirme arzusunda olduklarının altını çizen Küçükler, “Şehrimiz iklimi dolayısıyla klimatize özelliğe sahip, bu yüzden yazları Erzurum’da hava çok serin oluyor. Bu durumu bir avantaj haline dönüştürmek istiyoruz. Bu bağlamda Büyükşehir Belediyemizin spor kompleksi projesi var. Şu anda ihale aşamasına getirmiş durumdayız. Bu tesisi hayata geçirerek, profesyonel futbol kulüplerinin ilgisini Erzurum’a çekmeyi hedefliyoruz. Bu projemize destek noktasında Türkiye Futbol Federasyonu’nun da ilgisini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

DEMİRÖREN: ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPARIZ…

TFF Başkanı Yıldırım Demirören de, Büyükşehir Belediyesi’nin spor kompleksi gibi bir yatırımı Erzurum’a kazandıracak olmasını sevindirici bulduğunu belirterek, Türkiye Futbol Federasyonu’nun bu süreçte üzerine düşeni yapacağını dile getirdi.

Ziyaretin sonunda TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Başkan Küçükler’e üzerinde ‘Ahmet Küçükler’ yazılı 25 numaralı milli takım forması ve ‘kırk yıl hatırı vardır” diyerek, Türk kahvesi ile fincan takımı hediye etti. Başkan Küçükler de, TFF Başkanı Demirören ve Yönetim Kurulu üyelerine Oltu Taşı tespih hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz