Türkiye Gazetesi Malatya Bölge Temsilcisi Müsiad'ı Ziyaret Etti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, “İş adamlarımızın daha fazla...

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, “İş adamlarımızın daha fazla yatırım yapmaları için ufuklarının açılması için çaba gösteriyoruz” dedi.

Türkiye Gazetesi Malatya Bölge Temsilcisi Celal Koyuncu ve Yardımcısı Enver Geleri, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette konuşan Türkiye Gazetesi Malatya Bölge Temsilcisi Celal Koyuncu, “MÜSİAD kurulduğu günden bu güne ortaya koyduğu misyon ve vizyon ile ticari anlamda önemli bir sivil toplum örgütüdür. Bilhassa 1990’lı yıllarda kurucu genel başkanları Erol Yarar beyin ortaya koyduğu misyon çok önemliydi. Muhafazakar iş adamları kitleyi, içinde bulunduğu eziklik duygusundan kurtaran, ülkemizin demokratik yapısına uygun kuruluş olarak kurulan MÜSİAD,’ı önemsiyoruz.

Reklam
Reklam

Bu vesileyle seçimle göreve gelen başkanımızı tebrik etmeye geldik. Yaptıklarını yapacaklarının teminatı olarak görüyoruz. Geçmiş yönetimdeki arkadaşlar da dostlarımızda, şu anki yönetimde bulunan arkadaşlar da dostlarımız olacak. Ülkemiz adına taşı taş üstüne koyanlara müteşekkiriz” ifadelerini kullandı.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ise, “MÜSİAD’ın üstlenmiş olduğu görevi yaptığına inanıyoruz. Kendi üyelerini özellikle yurt dışına daha fazla ihracat yapabilmeleri için gayret gösteriyoruz. Bunun en güzel örneği de her yıl fuar organizasyonu ve iş formları düzenleriz. Böylece iş adamlarımızın daha fazla yatırım yapmaları için ufuklarının açılması için çaba gösteriyoruz” dedi.

Mehmet Balin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “ Türkiye Gazetesi Sahibi rahmetli Enver bey, ülkemize birçok hizmetleri olmuştur. Gazetesi ve İhlas Haber Ajansıyla güzel hizmetler yapmıştır. Kendisini İstanbul Fatih’de çalışırken tanımıştık. Evi evimize yakındı” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: