Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkan Yardımcısı Sevim:

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Sevim, Türkiye'ye gelecek patriotlar için İskenderun ilçesinde Anıt Alanı'nda vatan nöbeti tutacaklarını

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Sevim, Türkiye'ye gelecek patriotlar için İskenderun ilçesinde Anıt Alanı'nda vatan nöbeti tutacaklarını belirtti.

Sevim, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye topraklarına yerleştirilecek patriot füzelerinin 20-21 Ocak tarihleri arasında İskenderun Limanı'na geleceğini söyledi.

İskenderun'a Türkiye'nin her ilinden temsili TGB üyelerinin geleceğini ifade eden Sevim, "Gelen arkadaşlarla birlikte İskenderun Anıt Alanı'nda 2 gün sürecek vatan nöbeti tutacağız. Bu topraklarda NATO askerlerinin gelmesini istemiyoruz. Bu olay bir savaş çığırtkanlıdır" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir:Ömer Soylu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: