Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu:

Erciyes Üniversitesi tarafından düzenlenen, ‘Global Golf Endüstrisi ve Türkiye’de Golf Eğitimi’ konulu konferansa katılan Türkiye...

Erciyes Üniversitesi tarafından düzenlenen, ‘Global Golf Endüstrisi ve Türkiye’de Golf Eğitimi’ konulu konferansa katılan Türkiye Golf Federasyonu Başkanı ve Trabzonspor'un eski yöneticilerinden olan Ahmet Ağaoğlu, “Trabzonspor, Orduspor maçından eğer 3 puan alamazsa çok ciddi sıkıntının içine girer. İnşallah öyle bir şey olmaz” dedi.

Sabancı Kültür Sitesinde düzenlenen program öncesinde konuşan Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Golf’un her yaş grubundaki kişilerin yapabileceği bir spor dalı olduğunu belirterek, Golf’u fazla oynayan insanların çok para kazandığını ve Golf'un zengin sporu değil zengin eden spor olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Trabzonspor’un almış olduğu Olağanüstü Genel Kurul kararını değerlendiren Ağaoğlu, “Trabzonspor'un bulunduğu durum pek iç açıcı değil. Çok sıkıntılı bir yerde bulunuyor. Trabzonspor, Orduspor maçından eğer 3 puan alamazsa çok ciddi sıkıntının içine girer. İnşallah öyle bir şey olmaz. Trabzon kalitesindeki bir takım işte yönetim kalkacak genel kurul kararı alacak onu da bir süreç içine sıkıştıracak herkesin işi gücü var. Bu kararı alacaksanız önceden alacaktınız. Almadıysanız Olağan Genel Kurulu bekleyeceksiniz. Bana göre son derece zamansız ve yersiz buluyorum. Aday olmak isteyenler bile rahat hazırlanma imkanı bulamayacaklar. Hazırlanma imkanı bulamayınca iyi bir yönetim kurma imkanı bulamayacaksın. İş oldu bittiye gelecek. Ondan sonra aynı sıkıntıları yine yaşayacağız. Trabzonspor'un Olağan Genel Kurulu ile Olağanüstü Genel Kurulların sayısı birbirine eşit. Hatta yanılmıyorsam Olağanüstü genel kurul bir farkla öne geçmiş gibi görünüyor. Bir takım Olağan Genel Kurul sayısı kadar Olağanüstü Genel Kurul yapamaz. Dolayısıyla bu iyi bir süreç değil. Benim de tahminim o ki çok yakın bir zaman içerisinde Olağanüstü Genel Kurul kararını yönetim geri çekebilir.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: