Türkiye Güreş Federasyonu'ndan Sporculara Malzeme Desteği

Kozan ilçesinde "Okullar hayat olsun" projesi kapsamında açılan güreş kursuna katılan 30 sporcuya Türkiye Güreş Federasyonu'nca malzeme yardımında bulunuldu.

Kozan ilçesinde "Okullar hayat olsun" projesi kapsamında açılan güreş kursuna katılan 30 sporcuya Türkiye Güreş Federasyonu'nca malzeme yardımında bulunuldu.

Kozan Yıldırımspor Kulübü Başkanı Halil Akyürek, malzemelerin teslimi dolayısıyla 50. Yıl Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, "Okullar hayat olsun" projesi kapsamında Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile birlikte 50. Yıl Anadolu Lisesi'nde açtıkları güreş kursuna 30 öğrencinin katıldığını söyledi.

Yaptıkları başvuru sonrası, Türkiye Güreş Federasyonu'nun sporculara malzeme yardımında bulunduğunu belirten Akyürek, yardımın Kozan'da ata sporu güreşin yaşaması, gelişmesi ve yayınlaşmasına önemli katkısı olacağını ifade ederek, federasyon ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine destekleri için teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Güreş Antrenörü Ahmet Yılmaz ise haftanın 5 günü devam eden kursa katılan öğrencilerin güreş sporuyla ilk kez bu kursta tanıştıklarını, kursta gelecek vaadeden yetenekli sporcular bulunduğunu belirtti.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Olkan Dağlı, Okul Müdürü Necmi Uçar ve kurs görevlilerinden çalışmalar hakkında bilgi alarak, sporcular ile sohbet etti.

Dağlı, Milli Eğitim Müdürlüğü olarak gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutacak ve sağlıklı yetişmelerine olanak sağlayacak etkinlik ve kursları desteklediklerini belirtti.

Muhabir: Volkan Varan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: