Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi Başkan Yardımcısı Süleyman Özdemir:

Türkiye Harp Malulü Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkan Yardımcısı Süleyman Özdemir,...

Türkiye Harp Malulü Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkan Yardımcısı Süleyman Özdemir, yaptığı açıklamada, “Ülkemizi bölmek isteyen vatan hainlerine en ağır şekilde ceza verilmelidir” dedi.

Siirt’te helikopter kazasından şehit olan 17 askerin ardından bir açıklama yapan Türkiye Harp Malulü Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkan Yardımcısı Süleyman Özdemir, “10 Kasım Cumartesi günü saat 07.45’te Siirt ili Pervari ilçesi Hasan tepe bölgesinde icra edilecek operasyona katılacak, jandarma personelini taşıyan skorski helikopterinin düşmesi sonucu, 17 askerimiz şehit olmuştur” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Özdemir, “4’ü helikopterin mürettebatı 17 vatan evladımız şahadet şerbetini içmiştir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli aile fertleri ile yüce milletimize başsağlığı ve sabırlar dileriz. Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için görevini icra ederken şahadet şerbetini içen aziz şehitlerimizin tek amacı, vatanı ve milleti bölmek isteyen hainlere karşı mücadele etmekti. Terörle müzakere değil mücadele edilmelidir” ifadelerinde bulundu.

Ülkeyi bölmek isteyen hainlere karşı en ağır şekilde ceza verilmesi gerektiğini belirten Özdemir, “Güvenlik güçlerimiz kahramanca terörle mücadele ederken, bölücü terör örgütü askerimizi, polisimizi ve masum halkımızı şehit eden vatan hainleri ve destekçileri terör örgütünü haklı çıkarmak için 40 bin kişinin katili İmralı canisini serbest bırakılmasını ve muhatap alınması için açlık grevine gitmeleri, meclisteki siyasi kanadı milletvekilleri terör örgütünü övmek, vatanımızı ve milletimizi bölmek, ülkemizin huzurunu kaçırmak istemektedirler” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Özdemir son olarak, “Bu eli kanlı terör örgütüne ve yandaşlarına karşı milletçe dimdik ayakta durmalı ve onlara gerekli taviz vermeden en etkin şekilde ve kararlılıkla mücadelemizde devam etmeliyiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: