Türkiye Harp Malulü Gaziler Derneği Şube Başkanı Demirdüyen:

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Ereğli Şube Başkanı Mehmet Ali Demirdüyen, "Allah'a şükürler olsun ki yeni

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Ereğli Şube Başkanı Mehmet Ali Demirdüyen, "Allah'a şükürler olsun ki yeni çıkan yasa sayesinde 13 şehit ailemize maaşları bağlandı" dedi.

Demirdüyen, derneklerinin istişare toplantısında yaptığı konuşmada, göreve geldikleri günden itibaren 3 kez dernek üyeleriyle bir araya geldiklerini söyledi.

İlçeye son 2 yıl içerisinde 3 şehit cenazesinin geldiğini ifade eden Demirdüyen, şöyle konuştu:

"Allah'a şükürler olsun ki yeni çıkan yasa sayesinde 13 şehit ailemize maaşları bağlandı. Devletimizin bu imkanlardan onları faydalanmıştır. Yeni çıkan yasayla bu güzel, yürekleri acılı ve başları eğik gezdiklerine inandığımız insanlarımız şimdi dik, onurlu, yürekli sokakta gezebiliyorlar. Ereğli'de sivil toplum olarak büyük bir gücüz. Gönlümüz isterdi ki 120 insanımız buraya gelsin ve davalarına sahip çıksınlar. Devlet şu anda bize her türlü imkanı ve her güzelliği sağlıyor. Sıkıntılarımız ve dertlerimiz var. Birlik ve beraberlikle aşacağız. Yüreğimiz yanıyor yüreğimizi serinletmek kavgası veriyoruz."

Reklam
Reklam

Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.

Muhabir: Mustafa kemal Bektaş/Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: