Türkiye Hayranı Motosikletçi Sinop'ta

SİNOP (AA) - İspanyalı Manuel Angel Delgado (55), İspanya'dan çıktığı motosiklet yolculuğunun Türkiye bölümünde Sinop`a ulaştı.

İspanyalı Manuel Angel Delgado (55), İspanya'dan çıktığı motosiklet yolculuğunun Türkiye bölümünde Sinopa ulaştı. Delgado, AA muhabirine, yolculuğunun çok güzel geçtiğini, Türk halkının kendisine çok cana yakın davrandığını söyledi. Emekli elektrik mühendisi olduğunu belirten Delgado, "İki arkadaşım 1 yıl önce motosikletleri ile 10 bin kilometre yol kat ederek içinde Türkiye'nin de bulunduğu bir gezi gerçekleştirmişlerdi. Türkiye'yi çok beğenmişler bana fotoğraflarını gösterdiler. Ben de fotoğraflara hayran kaldım ve böyle bir yolculuk yapmak için 30 Mayıs'ta İspanya'dan yola çıktım. Fransa, İtalya, Bulgaristan ve Türkiye'ye geldim. 6 bin kilometre yol kat ettim. Üç günden beri 1 gece konaklamak için geldiğim Sinop'tayım. Sinop çok güzel ve insanları çok misafirperver" dedi. Motosiklet yolculuğunu 2 hafta sonra İspanyada sona erdirmeyi planladığını belirten Delgado, İzmir'e ulaşmak üzere kentten ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: