Türkiye Hentbol Bayanlar Türkiye Kupası

Türkiye Hentbol Bayanlar Türkiye Kupası 1. turda Rize Ardeşen Gençlik maçını 22-18 kaybeden İzmir Büyükşehir...

Türkiye Hentbol Bayanlar Türkiye Kupası 1. turda Rize Ardeşen Gençlik maçını 22-18 kaybeden İzmir Büyükşehir Belediyespor, takımın önemli oyuncularından Burcu Pirincci'nin sakatlığı ile adeta yıkıldı.

Türkiye Hentbol Bayanlar Türkiye Kupası 1. tur karşılaşmasında Rize Ardeşen Gençlik'e iki maçta yenilerek elenen İzmir Büyükşehir Belediyespor'da Burcu Pirincci’nin sakatlık şoku yaşanıyor. Rövanş karşılaşmasının ikinci yarısında sakatlanan Burcu Pirincci'nin sol ön çapraz bağlarının koptuğu ve yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Genç oyuncunun daha önce de sağ ön çapraz bağlarının koptuğu ve moralin çok bozuk olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

İzmir Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Celal Gençoğlu, talihsiz bir gün yaşadıklarını belirterek, "Takımımızın en önemli hücum oyuncusunu kaybettik. Teknik kadromuz ve oyuncularımızla birlikte maçın ardından Burcu'yu hastanede ziyaret ettik. Bir oyuncu için sakatlık son derece üzücü bir olay. Ancak Burcu'nun sahalara daha güçlü bir şekilde döneceğine inanıyoruz" dedi.

ZORLU SERİ

Türkiye Bayanlar Süper Ligi'nde 3 puanla 5. sırada bulunan İzmir Büyükşehir Belediyespor, yedi gün içerisinde üç önemli karşılaşmaya çıkacak. 3 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Çankaya Belediyespor Anka ile mücadele edecek olan mavi-beyazlı bayanlar, 6 Kasım Salı günü evinde erteleme maçında Muratpaşa Belediyespor ile karşılaşacak. İzmir Büyükşehir Belediyespor, 10 Kasım Cumartesi günü ise Üsküdar Belediyespor ile karşılaşacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz