Türkiye İhracatçılar Meclisi (tim) Temsilcisi Eli Alharal, Expo 2020 İzmir Yönlendirme Kurulu Üyesi Oldu

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili Ali Nedim Güreli, işlerinin yoğunluğu nedeniyle EXPO...

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili Ali Nedim Güreli, işlerinin yoğunluğu nedeniyle EXPO 2020 İzmir Yönlendirme Kurulu üyeliği görevinden ayrıldı. Güreli'nin yerine TİM Temsilcisi Eli Alharal getirildi.

Daha önce bulunduğu EXPO 2015 adaylığında edindiği tecrübelerden yararlanacak olan İzmir'in EXPO 2020 sürecinde rakiplerinden daha avantajlı olduğunu belirten Eli Alharal, "İzmir, EXPO 2020 adaylığında, 2013 Kasım ayına kadar adayların netleşeceği süreci iyi yönetirse, kazanır. Bu süreçte kazananın İzmir ve Türkiye olması için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Reklam
Reklam

ELİ ALHARAL KİMDİR?:

Selçuk Gıda Endüstrisi İthalat İhracat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Eli Alharal, 1961 yılında İzmir’de doğdu. Ege Üniversitesi (EÜ) İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Ekonomisi mezunu olan Alharal, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkan Vekilliği, Ege İhracatçı Birlikleri Başkanlar Kurulu Başkan Vekilliği, Ege Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulundu. Halen Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Yönetim Kurulu Üyeliği, TİM Gıda Ar-Ge Proje Pazarı Yürütme Kurulu Başkanlığı, Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) Liman Hizmetleri ve Taşımacılık A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği ve Kolombiya Fahri Konsolosluğu görevlerini yürüten Alharal, evli 2 çocuk babası. Alharal, İngilizce, İspanyolca ve İtalyanca biliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: