Türkiye İşçi Dernekleri Platformu Kuruldu

Devlete ait kamu kurum ve kuruluşlarında her yıl hizmet alımlarıyla çalışan taşeron işçilerin, yasal ve...

Devlete ait kamu kurum ve kuruluşlarında her yıl hizmet alımlarıyla çalışan taşeron işçilerin, yasal ve anayasal haklarını korumayı amaçlayan Türkiye İşçi Dernekleri Platformu (TİDEP) Adana’da düzenlenen ilk toplantısı ile kuruldu.

İlk toplantısını Adana’da yapan TİDEP’in Genel Başkanlığı’na Abdulaziz Özen getirilirken, genel başkan yardımcıları Halit Önük ve Emine Çal oldu.

TİDEP Genel Başkanı Abdulaziz Özen, toplantıda yaptığı konuşmasında, “İşçi kardeşlerimize bizler de platform olarak her türlü desteği vereceğimizi, hiçbir zaman yalnız bırakılmayacaklarını açıklıyorum. Kamuda çalışan 500 bin işçimiz üzerinden artık kimse siyaset de yapamayacak, korku imparatorluğu da yaratamayacak” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: