Türkiye Işitme Engelliler Spor Federasyonu'ndan Yılmaz'a Ziyaret

 Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Osman Arslan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti.

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Osman Arslan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti. Samsun’da 2017 yılında gerçekleştirilecek 23. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları bilgi veren Türkiye işitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Osman Arslan, Yılmaz'dan destek istedi. Yılmaz, 2017 yılında gerçekleştirilecek 23. Defolimpik Oyunları’nın Türkiye ve Samsun’un tanıtımı ve prestiji açısından önemli fırsatlar yaratacağını belirterek şunları kaydetti: "Bu oyunların mümkün olduğunca geniş bir spor yelpazesinde yapılması, aynı zamanda şehrimizin de bu oyunlar için sunduğu coğrafi olanakların da en iyi şekilde kullanılması önemli olacak diye düşünüyorum. Samsun böyle bir organizasyonu layıkı ile yerine getirip başarı ile tamamlayacak her türlü imkana sahiptir. Bunun için gerekli olan altyapı çalışmaları ve organizasyonda biz Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye hazırız ve bu güzel spor organizasyonu için şehrimize gelecek olan binlerce sporcu, sporsever ve misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz