Türkiye Kadınlar 2. Ligi

Türkiye Kadınlar 2. Ligi takımlarından Malatya Bayanlar Spor Kulübü yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.Yeşiltepe Stadı’nda antrenör...

Türkiye Kadınlar 2. Ligi takımlarından Malatya Bayanlar Spor Kulübü yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeşiltepe Stadı’nda antrenör Cafer Aypan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana bütün sporcular katıldı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, şut çalışmasının ardından gerçekleştirilen çift kale maçla sona erdi.

Yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili bilgiler veren Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, “Takım olarak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Malzeme anlamında her şeyimizi tamamladık. Sporcularımızda moral ve motivasyon olarak iyi durumdalar. Elazığ Hedefspor ile oynadığımız hazırlık karşılaşması sonrası iyi bir beklenti içine girdik. Lige kadar eksiklerimizi tamamlayarak, tam anlamıyla hazır hale geleceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Çelebi, kulübü Malatya’ya tanıtmak için çalışmalarının sürdüğünü belirterek, “Nutra Mutfak firmasının sahibi Abdullah Ergün bey takımımıza sponsor oldu. İyi bir yaklaşımda bulundu. Kendisine takımımız adına teşekkür ediyorum. Kulüp olarak Malatya’ya kendimizi tanıtmaya çalışıyoruz. Bu anlamda Yeni Malatyaspor’un maçına gittik. Kızlarımızın maçı seyretmesi Yeni Malatyaspor üzerindeki nazarında kırılmasını sağladı” ifadelerini kullandı.

Malatya’dan takım olarak destek beklediklerini kaydeden Çelebi, “Kulübümüze katkı amacıyla bir konser programı düzenleme düşüncemiz vardı. Birçok problem yaşadık. Arkamızda kimse durmadı. Kulüp 2. Başkanımız Ergün Kılıç bu anlamda büyük bir çaba gösterdi. Ama bir takım resmi işlemlere takıldık” diye konuştu.

Çelebi, takım olarak iyi yerlere geleceklerine inandıklarını ifade ederek, “Zorlu bir grupta yer alıyoruz. Gaziantep Fıstıkspor 1. Lig için final oynadılar. Mersin Gençlerbirliği de çok iddialı bir ekip. Ama bizde toplama bir takım değiliz. 4-5 yıl önceden Malatya’da futbol oynayan kızlarımızı bir araya getirdik. Rastgele oluşan bir takım değiliz. Takımımız bu anlamda iyi yerlere gelecektir. Aslında hedefimizde var. Bir başlayalım inşallah iyi yerlere geleceğiz” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: