Türkiye Kadınlar 2. Ligi

Türkiye Kadınlar 2. Ligi 6. Grup’ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nde, Mardin Kızıltepe Belediyspor’u...

Türkiye Kadınlar 2. Ligi 6. Grup’ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nde, Mardin Kızıltepe Belediyspor’u mağlup etmenin sevinci yaşanıyor.

Ligin ilk haftasında Malatya İnönü Üniversitesi sahasında Mardin temsilcisi Kızıltepe Belediyespor ile karşılaşan ve gol düellosuna sahne olan karşılaşmadan 4-3 üstün ayrılan Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nde lige 3 puanla başlamanın sevinci yaşanıyor.

2012 yılında kurulan ve ligde ilk kez mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ilk maçından galip ayrılarak, lige 3 puanla başladı. Elazığ Hedefspor ve Gaziantep Fıstık Spor ile hanesine 3 puan yazdıran takımlardan birisi olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin ikinci haftasında deplasmanda Mersin Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

Reklam
Reklam

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, sporcuların Mardin Kızıltepe Belediyespor karşısında güzel bir mücadele ortaya koyduklarını belirterek, “Ligde ilk kez mücadele ediyoruz. Ama iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Kaliteli bir ekibiz. Mardin Kızıltepe Belediyespor karşılaşmasında da ne kadar iyi bir ekip olduğumuzu gösterdik. Lige 3 puanla başladığımız için mutluyuz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: