Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi

EDİRNE (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi'nde (TKB2L) mücadele eden Edirnespor Kadın Basketbol Takımı'nın İzmir BŞB ile karşılaşacağı bildirildi.

EDİRNE mücadele eden Edirnespor Kadın Basketbol Takımı'nın İzmir BŞB ile karşılaşacağı bildirildi. Edirnespor Kadın Basketbol Takımı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Edirnespor'un 2 Mart Pazar günü Mimar Sinan Spor Salonu'nda saat 16:00'da İzmir BŞB ile karşılaşacağı belirtildi. Edirnespor'un TKB2L normal sezon maçlarında grubun lideri Ormanspor ile aynı puanda, averaj farkıyla ikinci sırada bitirerek Play-Off gruplarına yükseldiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi: "İzmir BŞB, A-grubunda mücadele etmiş ve normal sezonu 3. sırada tamamlayarak play-off gruplarına kalmıştı. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Alanya HEP Üniversitesi ile karşılaşan Edirnespor rakibini 68-50 mağlup etmişti. Edirnespor grubunda oynadığı 2 maçta aldığı 2 galibiyet ile lider durumda bulunuyor. Edirnespor’un bu hafta evinde karşılaşacağı İzmir BŞB ise ise deplasmanda Kocaelispor ile oynamış ve maçı 70-55 kaybetmişti. Grupta 1 galibiyet 1 mağlubiyeti olan İzmir BŞB 4.sırada yer alıyor. Hafta arası çalışmalarını sürdüren Edirnespor’da sezonu kapatan ve hafta başı ameliyat olan Gamze Zeren dışında, elinde kırık bulunan Seda Güçlü kadroda yer alamayacak. Edirnespor maç öncesi son çalışmasını Cumartesi günü Edirne Mimar Sinan Spor Salonu'nda yapacak."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: