Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi

EDİRNE (AA) - Edirnespor Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi Play-Off F Grubu'nda dördüncü maçını Kocaelispor ile oynayacak.

EDİRNE - Edirnespor Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi Play-Off F Grubu'nda dördüncü maçını Kocaelispor ile oynayacak. Kulüpten alınan bilgiye göre, karşılaşma bugün Kocaeli Derince Spor Salonu’nda saat 17.00’de oynanacak. Karşılaşmanın ardından lige 2 haftalık bir ara verilecek. Edirnespor TKB2L normal sezon maçlarında grubunu lider Ormanspor ile aynı puanda, averaj farkıyla ikinci sırada bitirerek play-off gruplarına yükselmişti. Kocaelispor C grubunda mücadele etmiş ve normal sezonu 5. sırada tamamlayarak play-off gruplarına kalmıştı. Geçtiğimiz hafta evinde İzmir BŞB ile karşılaşan Edirnespor, rakibini 82-28 mağlup etmişti. Edirnespor grubunda oynadığı 3 maçta aldığı 3 galibiyetle lider durumda bulunuyor. Edirnespor’un bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Kocaelispor ise deplasmanda İzmir Edaspor ile oynamış ve maçı 89-64 kazanmıştı. Grupta 2 galibiyet 1 mağlubiyeti olan İzmir BŞB 3. sırada yer alıyor. Edirnespor da sezonu kapatan ve geçtiğimiz hafta ameliyat olan Gamze Zeren dışında, elinde kırık bulunan Seda Güçlü kadroda yer alamayacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: