Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Samsun Basketbol Kulübü'nün yeni transferleri Anna Vajda ve Anda Jelavic, Özel Medical Park Samsun

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Samsun Basketbol Kulübü'nün yeni transferleri Anna Vajda ve Anda Jelavic, Özel Medical Park Samsun Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.

Samsun Basketbol Kulübü yardımcı antrenörü Murat Kumbasar, yaptığı açıklamada, Vajda ve Jelavic'in transferiyle takıma güç kattıklarına inandıklarını söyledi.

Anna Vajda'nın sayı yükü çok fazla bir oyuncu özelliğine sahip olduğunu, Andja Jelavic'in ise oyun kurucu olarak takıma dahil edildiğini ifade eden Kumbasar, "İyi bir sezon geçirip, Samsun'u en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Fatma Kalay / İsmail Çimen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: