Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Ceyhan Belediyesi'nde Canik Belediye galibiyetinin sevinci yaşanıyor.Ceyhan Belediye ve Belediyespor...

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Ceyhan Belediyesi'nde Canik Belediye galibiyetinin sevinci yaşanıyor.

Ceyhan Belediye ve Belediyespor Başkanı Hüseyin Sözlü deplasmanda alınan galibiyetten dolayı sporcuları ve teknik heyeti kutladığını belirtti.

Sözlü, “Takımımız bu sezon başarılı bir grafik çiziyor. Tabi bu da bizim göğsümüzü kabartıyor. Sezon başında belirlediğimiz hedefler doğrultusunda ilerlemeye devam ediyoruz. Sezon sonunda Ceyhan Belediyesi olarak ilk sekizde yer alacağımızı düşünüyorum. Önümüzdeki maçlara da mutlak galibiyet parolası ile hazırlanıp her maçı kazanmak düşüncesindeyiz. Hafta sonu alınan Canik Belediye galibiyeti bizim için çok önemliydi. Bu yüzden sporcularımı ve teknik heyeti kutluyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Ceyhan Belediyesi, ligde 13 Şubat Çarşamba günü saat 18.00’da Edip Buran Spor Salonu’nda Mersin Büyükşehir ile karşılaşacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: