Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

  Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Orduspor'un antrenörü Alper Durur, "Güçlü bir takımımız var, ancak tecrübeye ihtiyacımız var" dedi. 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Orduspor'un antrenörü Alper Durur, "Güçlü bir takımımız var, ancak tecrübeye ihtiyacımız var" dedi. Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Adem Türkmen, Kadın Basketbol Takımı Antrenörü Alper Durur ve oyuncularla Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun'u makamında ziyaret etti. Durur, burada yaptığı açıklamada, lige Beşiktaş galibiyeti ile başladıklarını ancak daha sonra beklemedikleri bir şekilde art arda mağlubiyetler aldıklarını belirtti. Orduspor Kadın Basketbol Takımı'nın antrenmanlarını İstanbul'da sürdürdüğünü ifade eden Durur, "Bu konuda birtakım sıkıntılarımız var. Bu sıkıntılarımızın giderilmesini bekliyoruz. Ordu şehrinden hem maddi hem de manevi destek bekliyoruz" diye konuştu. Ligdeki şanssızlıklarını bu hafta oynayacakları Mersin Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak kırmayı ümit etiklerine değinen Durur, şunları kaydetti: "Maalesef ligde üç haftadır mağlup oluyoruz. Takım olarak böyle bir durum beklemiyorduk. Bu nedenle en kısa sürede toparlanacağımıza inanıyorum. Mağlup olduğumuz maçlardan derslerimizi çıkartıp, yeniden bir çıkış yakalama arzusundayız. Güçlü bir takımımız var ancak tecrübeye ihtiyacımız var. Bu tecrübeyi de önümüzdeki haftalarda kazanacağımıza inanıyorum." Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun da üzerlerine düşen görev neyse yapmaya hazır olduklarını belirterek, Orduspor Kadın Basketbol Takımına başarılar diledi. Başkan Torun, ziyaretin sonunda antrenör ve oyunculara Türk bayrağı rozeti hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz