Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi

Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi 6. Grupta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Tarsus Gençlerbirliğispor...

Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi 6. Grupta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Tarsus Gençlerbirliğispor ile sahasında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Ligin 5’nci haftasını bay geçen Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin 6’ncı haftasında Cumartesi günü 13.00’da İnönü Üniversitesi Stadında Tarsus Gençlerbirliğispor ile karşılaşacak.

Yeşiltepe Stadı’nda Antrenör Cafer Aypan yönetiminde bu maçın hazırlıklarını sürdüren Malatyalı bayanlar, ligde son sırada bulunan ve oynadığı 5 karşılaşmada gol atma başarısı gösteremeyen ve 103 gol yiyen Tarsus Gençlerbirliğispor’u yenerek, çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

Reklam
Reklam

Malatyalı Bayanlar, 4 karşılaşmada aldıkları 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 4’ncü sırada yer alıyor. Malatyalı Bayanların grupta 7 puanı bulunuyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: