Türkiye Kamu-sen Kırşehir Şubesi Terör Lanetledi

Türkiye Kamu-Sen Kırşehir İl Temsilcisi Bilal Türk, yaptığı basın açıklamasında terör olayları konusundaki öfke ve...

Türkiye Kamu-Sen Kırşehir İl Temsilcisi Bilal Türk, yaptığı basın açıklamasında terör olayları konusundaki öfke ve acının, bin yıllık kardeşliğe gölge düşürmemesi gerektiğini söyledi.

Sendika binasında basın toplantısı düzenleyen Bilal Türk, son günlerde artış gösteren terör olaylarını lanetlediklerini ve yıllardır terörle mücadelede yanlış yol ve yöntem izlendiğini söyledi.

Türk, terörle mücadelenin uzun soluklu, kararlı ve etkili bir şekilde sürdürülmesi gerektiğini belirterek, “Herkesin bu süreçte sağduyulu olması gerekiyor. Hemen her gün yeni bir şehit haberi gelirken, eli kanlı terör örgütü gerçek yüzünü bir kez daha göstermiş, mübarek Ramazan Bayramında dahi hain saldırılarını sürdürmüştür. Bir taraftan mayınlı tuzaklarıyla Mehmetçiklerimizi ve emniyet mensuplarımızı şehit eden caniler, çocuk, kadın,yaşlı demeden sivil vatandaşlarımıza yönelik olarak düzenledikleri bombalı saldırılarla masum vatandaşlarımızın ölümlerine ve yaralanmalarına neden olmuştur.İnanıyoruz ki; bu vahşi eylemleri gerçekleştiren caniler, akıttıkları kanda boğulacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Bilal Türk, “Komşumuz Irak’ta yaşanan otorite boşluğu ve Suriye’de oluşan kaosla daha rahat hareket imkanı bulan terör örgütü; bölgede silahlı kuvvetlerimize, emniyet mensuplarımıza hain pusular kurmakta ve sivil vatandaşlarımızı dahi katletmektedir. Bu devlete sahip çıkmak da her Türk vatandaşının asli görevidir. Ancak öfkemiz ve acımız gözlerimizi kör etmemeli, bin yıllık kardeşliğimize gölge düşmemelidir. Terörle mücadele, uzun soluklu, kararlı ve etkili olmalıdır” şeklinde konuştu.

Bu süreçte Türkü ile Kürdü ile Lazı ile bu milletin birlik ve beraberlik içinde teröre karşı dimdik durduğunu, dost düşman herkesin görmesi gerektiğini vurgulayan Türk, “Devletimiz büyüktür ve terörü de terörün arkasındaki güçleri de alt edecek güce sahiptir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır. Terörün yok edilebilmesi için alınacak ekonomik ve sosyal tedbirlerin sivil toplum kuruluşlarının işbirliğiyle hayata geçirilmesi büyük önem taşımaktadır. Türkiye Kamu-Sen, bu yönde devletimizin atacağı her türlü adıma gücünün yettiği kadar destek vermeye hazırdır. Ancak, en küçük bir olumsuzlukta, insan hakkı, özgürlük, demokrasi gibi kavramları kullanarak ülkemize ve devletimize saldıran çevrelerin, sivil Türk vatandaşlarının kadın, çocuk, genç, yaşlı demeden katledilmesine sessiz kalması son derece düşündürücüdür. Şundan eminiz ki; milletimizin doğru yerde ve doğru zamanda göstereceği tepki ve ortaya koyacağı dayanışma; hainlerin planlarının başlarına geçmesine yetecektir. Bu vesile ile terörle mücadele politikası yeniden gözden geçirilmeli, bayram demeden, kadın, çocuk, yaşlı, genç ayrımı yapmaksızın saldırılarını adeta bir katliama dönüştürecek kadar gözünü kan bürümüş vatan hainlerini nefretle lanetliyoruz. Türkiye Kamu-Sen camiası olarak saldırılar da hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve milletimize baş sağlığı diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: