Türkiye Karate Şampiyonası

Türkiye Karate Şampiyonası'nda dereceye giren Düzceli karateciler, milli takıma seçilme hakkı kazandı.

Türkiye Karate Şampiyonası'nda dereceye giren Düzceli karateciler, milli takıma seçilme hakkı kazandı.

Denizli'de "Ümitler", "Gençler" ve "21 Yaş Altı" kategorilerinde yapılan şampiyonaya çok sayıda sporcu katıldı.

Mücadelelerin sonunda dereceye giren Düzceli karateciler Hilal Er, Tuğçe Küçük, Muhammet Emin Gönül, Nalan Parlak, Merve Çavdaro ve Fatma Kılıç, milli takıma seçilme hakkı elde etti.

Karate antrenörü Mehmet Albayrak, yaptığı açıklamada, sporcularının milli takıma seçilme hakkı elde etmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu anlattı.

Reklam
Reklam

Sporcularının ilk 8 barajını aştığını, bu nedenle yıl içindeki müsabakalara katılma hakkı elde ettiğini kaydeden Albayrak, "İnşallah önümüzdeki yarışlara daha iyi hazırlanıp, daha da başarılı olacağız. Çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Türkiye ikincisi Muhammet Emin Gönül ise Düzce'ye ve kulübüne hizmet etmek için çalıştığını belirterek, destek olan herkese teşekkür etti.

Muhabir: Barış Zengin / Onur Orhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: