Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ayık, Muratdağı Termal Kayak Merkezi'nde İncelemelerde Bulundu

Türkiye Kayak Federasyonu (TKF) Başkanı Özer Ayık, Kütahya'nın Gediz ilçesine bağlı Muratdağı Termal Kayak Merkezi'nde...

Türkiye Kayak Federasyonu (TKF) Başkanı Özer Ayık, Kütahya'nın Gediz ilçesine bağlı Muratdağı Termal Kayak Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu ile birlikte Muratdağı'nda kayak merkezi yapılması planlanan alanları inceleyen Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık, Muratdağı'nın yatırım yapılması halinde bölgenin en güzel kayak merkezi olacağını söyledi.

Muratdağı'nın, termal turizmle kayak merkezini birleştirecek proje ile önemli ve sayılı bir turizm merkezi haline geleceğini belirten Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık, her yönden büyük zenginler barındıran Muratdağı'nın mutlaka yatırım alması gerektiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu da, bin 850 metre yükseklikteki Sarıçiçek Yaylası ile 2 bin 320 metrelik Muratdağı zirvesine çıkılarak yapılan inceleme gezisinin gayet olumlu geçtiğini ifade ederek, "Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık ve beraberindeki Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Okan Gültekin ile birlikte yapılan incelemelerden olumlu sonuçlar aldık.

Muratdağı Termal Kayak Merkezi alanında gerçekleştirilen incelemeler sırasında Federasyon Başkanımız bu alana büyük bir önem vermiş ve yatırım noktasında da destek olacaklarını ifade etmiştir. Muratdağı zirveden itibaren kayarak bin 450 metredeki termal suya kadar uzanacak kayak pistleri ile yapılacak konaklama birimleri ile bölgenin en güzel kayak merkezi olacak ve dünyada sıralamaya girecektir.

Muratdağı Termal Kayak Merkezine her platformda destek veren ve yapılması noktasında büyük emek harcayan, başta Milletvekilimiz Soner Aksoy olmak üzere Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'na, Gediz'e gelerek Muratdağı Kayak Merkezinde inceleme yaparak gelecek noktasında destek vereceklerini belirten Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık'a teşekkür ederim" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz