Türkiye Kent Konseyi Platformu Üyeleri Biga'da

ÇANAKKALE (A.A) - Türkiye Kent Konseyi Platformu Yürütme Kurulu üyeleri, Biga Belediye Başkanı Mehmet Özkan'ı ziyaret etti.

ÇANAKKALE (A.A) - Türkiye Kent Konseyi Platformu Yürütme Kurulu üyeleri, Biga Belediye Başkanı Mehmet Özkan'ı ziyaret etti.

Biga Kent Konseyi Başkanı Metin Tatlı, ziyarette yaptığı açıklamada, Seferihisar, Aliağa, Atakum, Burhaniye, Çankaya, Eskişehir, Konak, Kırklareli, Lüleburgaz, Nilüfer ve Silivri'den gelen konuklarını ilçede ağırladıklarını söyledi.

İki gün sürecek olan ziyarette üyelere Biga'nın tarihi ve turistlik yerlerini gezdireceklerini belirten Tatlı, bunun yanı sıra İçdaş Tesisleri'ne de gezi düzenleneceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Özkan, da "Bizi eleştiren insanlar kent konseyinde olmalılar" dedi.

Silivri Kent Konseyi Başkanı Kadir Baran, ziyaret anısına Belediye Başkanı Özkan'a hediye verdi.

Ziyarette, üyelerin, 14-15 Eylül tarihlerinde Silivri'de bir araya gelmesi kararı da alındı.

Muhabir: Serten Akkaya/Fikriye Susam Uyar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz