Türkiye Kömür İşletmeleri Futbol Ligi'ne 'Sağlam' başlangıç

Türkiye Kömür İşletmeleri İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen TKİ Futbol Ligi’ni Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam,...

Türkiye Kömür İşletmeleri İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen TKİ Futbol Ligi’ni Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, başlattı.

26 takımla 250 sporcunun katıldığı ligin açılış törenine Ertuğrul Sağlam’ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Bilici ve İlçe Milli Eğitim yöneticileri, sporcular ve sponsor firmalar katıldı.

Açılışta konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, sporla uğraşan öğrencilerin derslerini de ihmal etmemelerini isteyerek, “Beraber hareket etmeyi, yardımlaşmayı, paylaşmayı öğreten çok güzel bir organizasyon. Bu organizasyonun sonuçlarının iyi olacağından hiç kuşkum yok.” dedi.

Reklam
Reklam

Projenin Türkiye’de örneği olmadığını belirten Okul Müdürü Erkan Sevindik ise şunları dile getirdi: “Çocuklarımızın ders saatleri dışında planlı spor yapmalarının önemli olduğunu düşünüyoruz. Projemizi de bu bilinçle hazırlamıştık. Bu yıl üçüncüsünü düzenlerken ilk günkü heyecanımız katlanarak artmıştır. Bu organizasyona katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.”

Beden eğitimi öğretmeni Metin Serbest sosyo-ekonomik farklılıkları ortadan kaldırarak her bireye eşit imkan sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Ligin sponsorlarından İSRA Market sahibi İsmet Calayır da spora destek vermekten mutluluk duyduklarını dile getirdi. Gençlerin eğitimlerinin yanı sıra spor alanında gelişmesinin önemine değinen Calayır, desteklerinin devam edeceğini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: