Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Ankara'daki Saldırıları Kınadı

Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı’na...

Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı’na yapılan terörist saldırıları kınayarak, “Hükümetimizin barış görüşmelerini sürdürdüğü zamanlarda saldırının olması manidardır” dedi.

Atasoy, açıklamasında şunları kaydetti: “19 Mart Gecesi AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığına yapılan terör saldırısını şiddetle, nefretle kınıyorum ve lanetliyorum. Ülkemizin huzur ve refahı sağladığı bu günlerde hükümetimizin barış görüşmelerini sürdürdüğü zamanlarda saldırının bu günlerde olması manidardır. Terör örgütleri hiçbir zaman amaçlarına ulaşamıyacaklar ülkemizin yakalamış olduğu huzuru refahı ve istikrarı bozamayacaklar ülkemizde son zamanlarda esen barış rüzgarlarını durduramayacaklardır. Bu eylemler terör örgütlerinin son çırpınışlarıdır artık terörün bittiğini onlarda kabul etmelidirler.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: