Türkiye Letonya maçı canlı izle: Milliler üst sıraları zorluyor!(NTV Spor izle)

Türkiye Letonya maçı NTV Spor'dan canlı izlenebilir. Türkiye A milli basketbol takımı, Belçika'dan sonra Letonya karşısına çıkıyor ve bu önemli maç hem internetten hem de TV'den canlı ve şifresiz izlenebilir. Letonya, grupta 3. sırada ve Türkiye basketbol takımımız kazandığı taktirde 3. lük şansını elinde tutuyor. İşte Türkiye Letonya maçını izleme linki ve Eurobasket maçı hakkında diğer detaylar!

Belçika galibiyeti ile 16'yı garantilen A milli basketbol takımımız, bu akşam Letonya ile karşılaşıyor. Türkiye Letonya maçı NTV Spor kanalından ve internet sitesinden canlı ve şifresiz izlenebilir durumda. Eurobasket 2017 D Grubu sıralamasına bakıldığında Türkiye 4. sırada ve 2 galibiyeti bulunuyor. Bunun yanısıra Letonya'nın 3 galibiyeti ve 1 mağlubiyeti var. Türkiye'nin kazanması durumunda Letonya'nın yerine 3.lük şansımız hala bulunuyor. Letonya'nın gruptaki sayı puanı ise 7.

Türkiye Letonya maçı canlı izle!

Reklam
Reklam

Letonya ile karşılaşacağımız Eurobasket maçı, bu akşam İstanbul Fenerbahçe Arena'da oynanıyor. Türkiye Letonya maçının biletleri hala gişelerden ve internet sitelerinden satışta fakat tükenmek üzere. Maç saati 20.45 olarak belirtildi ve tahmini olarak 22.15 sularında Türkiye Letonya maçı neticelenmiş olacak.

TÜRKİYE LETONYA MAÇI NTV SPOR'DA CANLI YAYINLANIYOR, 3. SIRADA ÇIKABİLECEK MİYİZ?

Maç, Eurobasket 2017 turnuvasının resmi yayın organı olan NTV Spor'dan canlı ve şifresiz olarak yayında . Türkiye Letonya maçının gözlemcisi ise Antonio UGRINOV olarak belirlenmişti. Türkiye'nin önceki Eurobasket maçlarına bakacak olursak; Grubundaki 4. maçında 2. kez kazanan milli takım, son 16 turuna kalmayı garantiledi. Dördüncü maçların ardından Rusya, Sırbistan, Letonya ve Türkiye'nin son 16 turunda yer alması, Belçika ile Büyük Britanya'nın ise elenmesi kesinleşti.

Karşılaşmaya Cedi Osman'ın skorer oyunuyla başlayan milli takım, 3. dakikada 8-4 öne geçti. Yaptığı tam saha savunmayla Belçika'yı top kayıplarına zorlayan ay -yıldızlı ekip, bu isteğinde başarılı oldu. Barış Hersek, Melih

Reklam
Reklam

Mahmutoğlu ve Semih Erden'in basketleriyle 9. dakikada 13 sayılık (23-10) farka ulaşan milliler, ilk periyodu 23-14 üstün bitirdi.