Türkiye-Macaristan Maçını İzlemek İçin İstanbul'a Gittiler

Siirt Emniyet Müdürlüğü'nce "Yeşeren Umutlar" projesi kapsamında düzenlenen liselerarası halı saha futbol turnuvasında birinci olan...

Siirt Emniyet Müdürlüğü'nce "Yeşeren Umutlar" projesi kapsamında düzenlenen liselerarası halı saha futbol turnuvasında birinci olan Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi öğrencileri, Türkiye- Macaristan maçını izlemek üzere İstanbul'a gönderildi.

Siirt Emniyet Müdürlüğü'nce "Yeşeren Umutlar" projesi kapsamında düzenlenen liselerarası halı saha futbol turnuvasında birinci olan Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi öğrencileri, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda bu akşam oynanacak Türkiye - Macaristan maçını izlemek üzere İstanbul'a gönderildi.

Reklam
Reklam

Siirt Valiliği önünde düzenlenen uğurlama töreninde konuşan Vali Ahmet Aydın, Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvada birinci olacak takıma, milli takım maçına götürülme sözünü verdiklerini söyledi.

Şimdi bu sözlerini yerine getirdiklerini belirten Aydın, "Milli duygularımızın, milli maçla zirveleştiği bir ortamda, 15 öğrencimiz öğretmenleri refakatinde Türkiye - Macaristan milli maçını canlı olarak izleyecekler. Öğrencilerimizin sosyal gelişimleri bakımından önemli olan bu projenin düzenlenmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Milli takımımıza da başarılar diliyorum." dedi.

Aydın, öğrencilerin ayrıca İstanbul'daki çeşitli tarihi mekanları gezeceğini de sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından öğrenciler İstanbul'a uğurlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: