Türkiye Motokros Final Yarışlarını Sinan Memnun Kazandı.

TÜRKİYE MOTOKROS FİNAL YARIŞMASINI SİNAN MEMNUN KAZANDI.2012 sezonunun 6.ayak Türkiye Motokros Final Yarışmaları çekişmeli ve...

TÜRKİYE MOTOKROS FİNAL YARIŞMASINI SİNAN MEMNUN KAZANDI.

2012 sezonunun 6.ayak Türkiye Motokros Final Yarışmaları çekişmeli ve heyecanlı geçti. Fethiye’de yapılan yarışmalara 50 sporcu katılırken final yarışmalarını 10 bine yakın motosiklet sever izledi. ATV Yarışcısı Doğan Servet Çimşir’in anısına düzenlenen yarışmada motokroscular tozu dumana kattı. Yarışmacıların motosiklet ile havada uçtuğu birbirinden değişik akrobasi hareketleri yaptığı yarışmada zaman zaman görsel bir şölen ortaya çıktı.

MX1’de Sinan Memnun 1.liği kazanırken Şakir Şenkalaycı 2., Shevki Shevkiev 3. oldu. MX2’de Mehmet Çelik 1., Erdem Özgüneş 2., Murat Salgın 3., MX3’te Yılmaz Turan 1., Veli Kup 2., Mustafa Çetin 3., 50 CC’de İbrahim Tasan 1., Ares Stefan Bengüç 2., Akil Ulusan 3., 65CC A’da Kaya Yurtsever 1, Emircan Şenkalaycı 2., Onur Alp Saraç 3., 65 CC B’de Deniz Oncu 1., Onat Mısırlıoğlu 2., Furkan Valimaki 3., 85 CC’de Yunus Nas Tashan 1., Efnan Valimaki 2., Yasin Karaböce 3.. MX2 Junior’da Asrin Rodi Pak 1., Galip Alp Baysan 2., Uzay Cankat Bengiç 3… Vetaranda ise Hayattin Söyler 1., Ceyhun Kalfali 2., Zeki Başaran 3., oldular. Kupaları Federasyon Başkanı Bekir Yunus Uçar, Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Metin Talaş, Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan ve diğer ilgililer alkışlar arasında verdi.

Reklam
Reklam

MX1’deki yarışmada Sinan Memnun, Şakir Şenkalaycı, Shevki Shevkiev arasındaki mücadele izleyenlere büyük bir heyecan yaşattı. Yüzlerce kişi yarışmacılar için tempo ve büyük alkış tuttular.

Federasyon Başkanı Bekir Yunus Uçar motokros yarışlarının ardından gazetecilere yaptığı açıklama da sezonun son yarışmasının Fethiye’de bu kadar ilgi görmesinden mutlu olduğunu belirterek, Türkiye Şampiyonası’nın son ayağı adeta Adrenalin fırtınası estirdi. Biz bu sezon içinde dört yarışcımızı kaybetmiştik. Yarışmaları onlar için düzenledik” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: