Türkiye Muaythai Federasyonu, Şampiyonaya Hazırlanıyor

BİTLİS (AA) - Türkiye Muaythai Federasyonu, Polonya'nın Krakow kentinde düzenlenecek olan Avrupa Muaythai Şampiyonası'na katılmaya hazırlanıyor.

Türkiye Muaythai Federasyonu, Polonya'nın Krakow kentinde düzenlenecek olan Avrupa Muaythai Şampiyonası'na katılmaya hazırlanıyor. Türkiye Muaythai Federasyonu Asbaşkanı Mehmet Salih Aygün, yaptığı açıklamada, Malezya'nın Langkawi adasında düzenlenen ve 101 ülkenin katıldığı Dünya Muaythai Şampiyonası'nda 31 madalya alarak Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettiklerini anımsattı. Bu yıl Polonya'nın Krakow kentinde düzenlenecek olan Avrupa Muaythai Şampiyonası'na çeşitli kategorilerde 22 sporcuyla katılacaklarını ifade eden Aygün, şöyle dedi: "Dünya şampiyonasında aldığımız madalyalar sporcularımızın özgüvenini ve motivasyonunu arttırdı. Bu azim ve kararlılıkla yapılacak olan Avrupa şampiyonasında aynı başarıyı yakalayacağımız inancındayım. Avrupa şampiyonasında da sporcularımızın ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyorum bu vesileyle sporcularımıza, antrenörlerimize ve milli takım kafilemize şimdiden üstün başarılar diliyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: