Türkiye Muhtarlar Derneği Devrek Şubesinden Mangal Şöleni

.Devrek’te Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen mangal şöleninde protokol, siyasiler ve sivil toplum kuruluş temsilcileri bir...

.Devrek’te Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen mangal şöleninde protokol, siyasiler ve sivil toplum kuruluş temsilcileri bir araya geldi.

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde Türkiye Muhtarlar Derneği Devrek Şubesi’nin organze ettiği ve bu yıl 3. düzenlenen “3. Geleneksel Mangal Şölen”inde protokol, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş örgütleri ile mahalle ve köy muhtarları bir araya geldi.

Devrek Bostandüzü mesire alanında düzenlenen mangal şölenine; Devrek Kaymakamı katıldı. Organize edilen Mangal Şöleni İle ilgili bilgi veren Türkiye Muhtarlar Derneği Devrek Şubesi Başkanı Mustafa Taşçı, “Üç yıldan bu yana geleneksel hale getirdiğimiz mangal şölenine katılarak bizleri onurlandıran herkese teşekkür ediyorum. Bu programı düzenlememizdeki amaç, Devrek’te görev yapan resmi kurum ve kuruşlar ile sivil toplum kuruluş temsilcilerimizi ve siyasi parti temsilcilerimizi bir araya toplayarak muhtarlarımızla birlikte dayanışma ve kaynaşmalarını sağlamaktır. Bugünkü etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner ise, “Muhtarlarımız tarafından düzenlenen bu güzel organizasyon çok mükemmel olmuş, Ben bu kadar geniş katılımlı bir program olacağını gerçekten düşünmemiştim. Başta bu etkinliği organize eden Dernek Başkanımız Mustafa Taşçıya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Mangal Şöleni’nde davetlilere kilolarca beyaz ve kırmızı et ikram edilirken elde yapılan Devrek’in ünlü beyaz ev baklavası da misafirler tarafından büyük beğeni topladı. Düzenlenen Mangal Şölenine yaklaşık 250 kişi katıldı. Düzenlenen şölene, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ercan Candan, Özcan Ulupınar ve Köksal Toptan, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner, Sosyal Politikalar İl Müdürü Kemal Gümrükçü, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, Devrek Belediye Mustafa Semerci, Çaydeğirmeni Satılmış Gebeş, Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Başkanı Ramazan Özünal, Genel Başkan Yardımcısı Hakan Yiğit, Ankara Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı Yusuf Ergen, Bolu Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Çalışkan, İstanbul Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Bilgi Bayındır, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Rabia Karataş, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları ile ve yüzlerce davetli katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz