Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Asbaşkanı Can:

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Asbaşkanı Süleyman Can, özel sporculara spor hizmeti verip yaşam zenginliği katarak hayatlarına kalıcı unsurlar bırakmayı

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Asbaşkanı Süleyman Can, özel sporculara spor hizmeti verip yaşam zenginliği katarak hayatlarına kalıcı unsurlar bırakmayı amaçladıklarını söyledi.

Can, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbaonoğlu'nu ziyaretinde, yurt dışındaki organizasyonlara Denizli'den de çok sayıda özel sporcunun gittiğini belirterek, "Amacımız özel sporculara spor hizmeti vermek, onlara yaşam zenginliği katmak ve hayatlarına kalıcı unsurlar bırakmak" dedi.

Süleyman Can, 2013'de 14-16 Haziran tarihleri arasında yüzme, atletizm, masa tenisi, 11-13 Ekim tarihleri arasında ise Voleybol Türkiye Şampiyonası milli takım seçmelerinin Denizli'nin ev sahipliğinde yapılacağını bildirdi.

Reklam
Reklam

İbanoğlu ise özel sporcuların tanınırlığını artırmak, toplumla uyum içinde olmalarını sağlamak için herkese görev düştüğünü, özel sporculara gereken desteği vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu / Zeynep Hoşgörür

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: