Türkiye Partisi Sivas merkez ilçe başkanlığına İçli, getirildi

Türkiye Partisi Sivas merkez ilçe başkanlığı görevine Ali İçli, getirildi.

Türkiye Partisi Sivas merkez ilçe başkanlığı görevine Ali İçli, getirildi.

İçli, düzenlediği basın toplantısında, partisinin genel merkezince boşalan merkez ilçe başkanlığına atandığını belirtti.

Emanet edilen bu göreve layık olma gayreti ve azmi içerisinde olacağını ifade eden İçli, şunları kaydetti:

"Türkiye Partisi'ni daha da ileriye taşımak ve yükseltmek için elimden gelen tüm gayreti göstereceğimize, çıktığımız bu yol da arkadaşlarımla birlik, beraberlik ve güven içerisinde çalışmalar yapacağımıza inancım tamdır. Bizler Türkiye Partisi çatısı altında pazara kadar değil, mezara kadar sloganıyla yola çıktık. Bugün aynı sloganımızı tekrarlıyor ve yolumuza devam ediyoruz. Siyaset yapan insanın hedefleri olmalı. Bizlerin hedefi dürüst siyaset yapmak. Türkiye Partisi'nin çatısı altında bunun için toplandık. Kendisiyle her zaman gurur duyduğumuz dürüst ve onurlu insan Abdüllatif Şener ile beraber olmak, onunla siyaset yapmak her zaman şeref ve onur vericidir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: