Türkiye Petrolleri altınca ‘Satış Gücü’ toplantısını gerçekleştirdi

Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım (TPPD) AŞ, iki gün süren 6. ‘Satış Gücü’ toplantısını, Sayıştay’ın Ankara...

Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım (TPPD) AŞ, iki gün süren 6. ‘Satış Gücü’ toplantısını, Sayıştay’ın Ankara Gölbaşı’ndaki sosyal tesislerinde gerçekleştirdi. Toplantıda 2011’in ilk 9 ayının ayrıntılı genel değerlendirmesinin yanı sıra finansal değerleme yöntemi DCF kullanımı, bayilerde EPDK süreci ile ilgili bilgilendirme, kalibrasyon sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlar ve hukuki süreç konuları üzerinde duruldu.
TPPD Genel Müdürü Harun Şahbaz, Genel Müdür Yardımcıları Ertan Sulayıcı ve Ahmet Türkoğlu’nun da hazır bulunduğu programa birim müdürleri, saha müdürleri, ilgili şef, uzman ve personel katıldı. Genel Müdür Yardımcısı Ertan Sulayıcı, satış gücü toplantılarının amacının, saha ekibini bir araya getirerek uygulama birlikteliğini ve şirket içi gelişmeleri takip etmelerini sağlamak, bununla birlikte şirket faaliyetleri hakkında saha ekibini bilgilendirmek olduğunu söyledi. Katılımcıların aynı zamanda birbirlerinin çalışmaları hakkında da bilgi sahibi olduklarını hatırlatan Sulayıcı, "Öte yandan şirket stratejilerini tartışıyor, saha ekibinin sorunlarını dinliyor ve dayanışmamızı pekiştirmiş oluyoruz." dedi.
Satış ve Organizasyon Müdürü Mutlu Uçar da 2011’in ilk 9 ayının bayi satış cirolarını, yine aynı dönemin ürün bazlı satış miktar ve cirolarını, 2009-11 yıllarının ilk 9 aydaki ürün bazlı satış miktar ve cirolarını perdeye yansıtarak genel değerlendirmelerde bulundu. 2011 itibariyle yönetim kurulunda onaylanan bayiler ve durumları üzerinde duran Mutlu Uçar, gizli müşteri sonuçlarına göre saha müdürü performanslarını da değerlendirdi. CrediTP kartlarının dağıtımı, Başakkart ciroları ve Vakıfbank Worldcard kampanyalarının da ele alındığı bu bölümde, Ankara Polpet istasyonunun açılışı ve satış rakamları da ayrıca ele alındı. Beyaz ürün ve siyah ürün dışında, 2007-11 yıllarının LPG satış miktar ve prim grafiği de üzerinde durulan konular arasında yer aldı.
Etkinlikte ayrıca doğum günü olan Genel Müdür Yardımcısı Ertan Sulayıcı'ya sürpriz yapıldı. Pastayı kesen Sulayıcı’yı başta Genel Müdür Harun Şahbaz ve Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Türkoğlu olmak üzere tüm personel tebrik etti. 6. ‘Satış Gücü’ toplantısının ikinci gününde ise tüm saha müdürleri, sorumlu oldukları bölgelerle ilgili sunumda bulundu. Saha müdürleri, yöneticilerle interaktif olarak durum değerlendirmesi yaparak, faaliyetlerin hız kesmeden devam etmesi için kendilerine düşen görevleri en iyi şekilde yerine getireceklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz