Türkiye Petrolleri’nden Turhal’e De Akaryakıt Istasyonu

Türkiye Petrolleri, Tokat Turhal’de akaryakıt istasyonu açtı. Totilli Petrol adlı istasyonun açılışına Türkiye Petrolleri Petrol...

Türkiye Petrolleri, Tokat Turhal’de akaryakıt istasyonu açtı. Totilli Petrol adlı istasyonun açılışına Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım AŞ Genel Müdürü Harun Şahbaz, Turhal Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu, Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, Hanönü Belediye Başkanı Şükrü Özün ve Şenyurt Belediye Başkanı Cafer Ünal Arslan katıldı.

Turhal Müftüsü Mehmet Akpınar’ın da bulunduğu açılışta söz alan Harun Şahbaz, Türkiye Petrolleri istasyonlarından gönül rahatlığıyla akaryakıt ikmali yapabileceğini belirtti. Şahbaz, ülkenin tamamına hitap etmeyi temel aldıklarını da vurguladı.

Reklam
Reklam

Türkiye Petrolleri’nin milli sermayenin ürünü olduğunu aktaran Şahbaz, “Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın ilgili kurumlarından olan, gerek ülke içinde gerek ülke dışında petrol ve doğalgaz arayıp üreten Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’nın (TPAO) alt şirketidir.” dedi.

Harun Şahbaz, Totilli Petrol’ün Turhal’a ve tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi.

Turhal’e hitap eden akaryakıt istasyonunun Genel Müdürü Hüseyin Dağıstanlı ise şoförlere kalifiye akaryakıt sunacaklarını açıkladı. İstasyonun Turhal’a hayırlı olmasını dileyen Dağıstanlı, “Türkiye’nin yüzde 100 milli sermayesi olan Türkiye Petrolleri’ni Tokat Turhal’a ve Turhal halkına armağan ettiğimiz için mutluyuz ve onur duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Turhal Belediye Başkan Ali Gözen de Turhal’ın ticari alanlarının artmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Gözen, şunları kaydetti:

‘’Yine Turhal’da halka hizmet etmeyi amaç edinmiş Türkiye Petrolleri bir şube açıyor. İnşallah hayırlı uğurlu olur. Bu güzel mekânların giderek çoğalması, yaygınlaşması, ticari alanları artması elbette bizleri çok memnun etmektedir. Bu akaryakıt istasyonumuzun da milletimize, memleketimize hayırlar getirmesini Allah’tan diliyorum.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz