Türkiye Pirat Şampiyonası Sona Erdi

KOCAELİ (AA) - Türkiye Pirat Şampiyonası'nda Erciyas Sipahi Özel Ödülünü ve Sabri Yalım özel ödülünü , Fenerbahçe Spor Kulübünden Burak Cora ve İrfan Papila aldı.

KOCAELİ - Türkiye Pirat Şampiyonası'nda Erciyas Sipahi Özel Ödülünü ve Sabri Yalım özel ödülünü , Fenerbahçe Spor Kulübünden Burak Cora ve İrfan Papila aldı. Şampiyona sonrasında ödül töreni Karamürsel Marina Tesisleri'nde yapıldı. Erciyas Sipahi Özel Ödülünü, Fenerbahçe Spor Kulübünden Burak Cora ve İrfan Papila, Sabri Yalım Özel Ödüllerini de Fenerbahçe Spor Kulübünden Burak Cora ve İrfan Papila aldı. En genç sporcu ödülünü, Karamürsel Yelken Kulübünden Mustafa Sıtkı Çorbacı, En Tecrübeli sporcu ödülünü İstanbul Yelken Kulübünden Mustafa Ünel alırken, genel klasmanda birinci Galatasaray Yelken Kulübünden Çağlan Kuruner ve Caner Özkan, ikinci Fenerbahçe Spor Kulübünden Burak Cora ve İrfan Papila, üçüncü İstanbul Yelken Kulübünden Mustafa Ünel ve Haydar Yılmaz oldu. Gençler kategorisinde ise İzmit Yelken Kulübünden Deniz Ersoy ve Ece Köroğlu birinciliği, Şişecam Yelken Kulübünden Mert Köse ve Berk Balta ikinciliği, Karamürsel Alp Yelken Kulübünden Erencan Altun ve Deniz Yavuz üçüncülüğü elde etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: