Türkiye Sakatlar Derneği Bartın Şubesi Genel Kurulu Yapıldı

Türkiye Sakatlar Derneği Bartın Şubesi'ni olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Türkiye Sakatlar Derneği Bartın Şubesi'ni olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Dernek Başkanı Necati Gülmez, Belediye Sosyal Tesisleri'ndeki genel kurulda yaptığı konuşmada, engellilerin dünya nüfusunun yüzde 10'undan fazlasını, ülke nüfusunun ise yüzde 12'sini oluşturduğunu belirtti.

Engellilerin, hayatlarını sürdürebilmeleri için çalışmaları ve gelir sağlamaları gerektiğini ifade eden Gülmez, "Engellilere acıyarak ya da onlara bakıp duygulanarak sorunlarını çözemeyiz. Onların da yapabileceği işler vardır. Engellilerin iş sahibi olmalarına yardımcı olmak zorundayız" dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan da engelli vatandaşlarla birlik ve beraberlik içerisinde olmasının önemli taşıdığını kaydetti.

Tek listeyle yapılan genel kurulda tekrar seçilen Necati Gülmez başkanlığındaki yönetim kurulu Ferit Kurulan, Cengiz Akbağ, Tunay Aldırak ve Rahime Kuloğlu'ndan oluştu.

Muhabir: Selim Bostancı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: