Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum Şubesi: Teröristler kardeşliğimizi bozamayacak

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Erzurum Şube Başkanı Sadullah Efe, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 24 Mehmetçiğin şehit...

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Erzurum Şube Başkanı Sadullah Efe, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 24 Mehmetçiğin şehit edilmesinin, ülkenin birlik ve beraberliğine yönelik bir saldırı olduğunu belirterek, "Teröristler birliğimizi ve kardeşliğimizi bozamayacak." dedi.
PKK'lı teröristlerin, güvenlik güçlerine yönelik saldırılarına tepkiler artarak devam ediyor. TSD Erzurum Şubesi'nin tepki amacıyla düzenlediği programda konuşan Başkan Efe, Türkiye'nin terörle mücadeleden güçlü olarak çıkacağını söyledi.
Ülkedeki birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamından rahatsız olan karanlık odakların terörist saldırılara başvurduğuna işaret eden Efe, "Yıllardır terör saldırıları ile ülkemizi bölmek isteyen odaklar, bu çirkin emellerine ulaşamayacak. Terörist saldırıları ve teröre destek veren bütün kesimleri şiddetle kınıyoruz. Şehitlerimize rahmet, yüce milletimize ise sabır diliyoruz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz