Türkiye Şampiyonları Yurtman’ı Ziyaret Etti

Kırdeşehir'de 12-14 Mart tarihlerinde yapılan Okullararası Gençler Masa Tenisi Şampiyonası'nda Türkiye birincisi olan Bahçeşehir Anadolu...

Kırdeşehir'de 12-14 Mart tarihlerinde yapılan Okullararası Gençler Masa Tenisi Şampiyonası'nda Türkiye birincisi olan Bahçeşehir Anadolu Lisesi ve ikinci olan Yalova Anadolu Lisesi Masa Tenisi takımları, Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman’ı makamında ziyaret etti.

Geçen yıl da Türkiye Şampiyonası’nda dereceye giren Bahçeşehir Anadolu Lisesi ve Anadolu Lisesi takımları bu sevinci ikinci kez yaşıyor. Geçen yıl elde eden başarının bu sene de tekrar edilmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman, ”İki okulumuz geçen yılda Türkiye de ilk ikiye girmişlerdi. Bu yıl yer değiştirerek Türkiye Birincisi Bahçeşehir Anadolu Lisesi, ikincisi ise Yalova Anadolu Lisesi oldu. Bu başarının devam etmesi beni çok mutlu etmiştir. Umarım bu başarıyı gelecek yılda devam ettirir, bu spor da ne kadar iddialı olduğumuzu bir kez daha kanıtlarız” dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman Gençler Masa Tenisi Türkiye Birincisi olan Bahçeşehir Anadolu Lisesi ve Türkiye İkincisi Yalova Anadolu Lisesi Masa tenisi takımında yer alan sporculara hediye ve başarı belgesi verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: