Türkiye Şampiyonları Yurtman’ı Ziyaret Etti

Malatya’da gerçekleştirilen Küçükler Kız-Erkek Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında kızlarda şampiyon olan Özel Bahçeşehir Ortaokulu ve...

Malatya’da gerçekleştirilen Küçükler Kız-Erkek Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında kızlarda şampiyon olan Özel Bahçeşehir Ortaokulu ve erkeklerde şampiyonluk sevinci yaşayan Atatürk Ortaokulu masa tenisi sporcuları, Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman’ı makamında ziyaret etti.

11-13 Mayıs 2013 tarihleri arasında Malatya’da Türkiye Okul Sporları Federasyonu ile Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen Okullararası Küçükler Kız-Erkek Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında Yalova duble yaparak hem erkeklerde, hem de bayanlarda birinciliği kazandı.

Reklam
Reklam

Turnuvadaki bütün maçlarını kazanan erkekler kategorisinde birinci olan Atatürk Ortaokulu ile bayanlar kategorisinde aynı başarıyı gösteren Özel Bahçeşehir Ortaokulu sporcuları, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman’ı makamında ziyaret etti.

Yalova’nın masa tenisi branşında diğer illere korku saldığını belirten ifade Müdür Yurtman, “İlimiz bu spor branşında büyük başarılar elde etmeye ve kupalar kazanmaya devam ediyor. Ancak en önemli faktör ise sporcularımızın fair-play ve dostluk bağını bir an olsun koparmamaları. Bu kazanılan kupalardan ve elde edilen başarılardan bile daha önemli. Sporcu kardeşlerimizi elde ettiği başarılardan ötürü tebrik ediyor, onları yetiştiren öğretmenlerimize ve okul yönetimlerine de teşekkür ediyorum” dedi.

Yurtman sporculara çeşitli hediyeler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: