Türkiye Şampiyonu Bedensel Engelli Halterciler Doğan Ürgüp’ü Ziyaret Etti

Hatay'da düzenlenen Bedensel Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası’nda, Türkiye birinciliğini elde eden Sivas Bedensel Engelliler Kulübü’ne...

Hatay'da düzenlenen Bedensel Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası’nda, Türkiye birinciliğini elde eden Sivas Bedensel Engelliler Kulübü’ne bağlı sporcular ve teknik heyet, kazandıkları madalyalarla birlikte Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, halter gibi zor olan spor dalında gösterdikleri azim ve elde ettikleri başarılar nedeniyle sporcuları ve teknik heyeti kutladı. Ürgüp, sporun önemine değinerek “Bu başarılar gösteriyor ki engel diye bir şey yok. Önemli olan engeller kafada olmasın yeter ki. Allah'ın takdiri ilahisi, hepimiz bu durumu yaşabiliriz. Arkadaşlarımızın göstermiş olduğu başarıdan dolayı kutluyorum. Başarılarının daim olmasını temenni ediyorum” dedi. Ziyarettin sonunda Sivas Bedensel Engelliler Kulübü sporcuları ve teknik heyet, kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve destek dolayı Ürgüp’e teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Türkiye birincisi olan sporculara ve teknik heyete çeşitli hediyeler takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: