Türkiye Sandık Başında

MARDİN (AA) - Mardin AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Vecdi Kahraman, Kızıltepe’ye bağlı Akziyaret Köyü'nde oy kullandı.

Mardin AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Vecdi Kahraman, Kızıltepe’ye bağlı Akziyaret Köyü'nde oy kullandı. “Şehrimizin hakkında hangisi hayırlı ise o olsun” diyen Kahraman, oy kullanarak vatandaşlık görevlerini yerine getirdiğini söyledi. Seçimlerin Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulunan Kahraman şöyle dedi: “ Umarım, seçimler de aynı kampanya döneminde olduğu gibi barış içinde geçecek ve Mardinlilerin istediği gerçekleşecek. Bütün milletimiz sandığa gitmeli oylarını kullanmalı. Demokrasinin işlevselliği açısından geleceğe emin adımlarla yürüyebilmemiz için ve refah içinde yaşayabilmemiz için herkesi sandığa davet ediyorum. Hür iradelerini ortaya koysunlar. Oylarını helal ettirecekleri yerlere versinler.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: