Türkiye Sandık Başında

 Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde bir ilkokulun çatısının şiddetli rüzgar nedeniyle uçma ihtimaline karşı seçim sandıklarının, başka bir binaya taşındığı bildirildi.

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde bir ilkokulun çatısının şiddetli rüzgar nedeniyle uçma ihtimaline karşı seçim sandıklarının, başka bir binaya taşındığı bildirildi. Malatya Valisi Vasip Şahin, AA muhabirine açıklamada, Doğanşehir ilçesine bağlı Beğre köyünde bulunan ilkokulun çatısının uçma ihtimaline karşı, sandık kurulu başkanının İlçe Seçim Kurulu'ndan izin almasının ardından okuldaki sandıkların köyde Tarım Kredi Kooperatifi Malatya Bölge Birliğine ait binaya taşındığını söyledi. Şahin, köydeki vatandaşların bu binaya gelerek oy kullanmaya devam ettiğini belirtti. İl merkezindeki Fuzuli Caddesi'nde 3 yapının çatısının rüzgar nedeniyle uçtuğunu, bu nedenle bir kadının hafif yaralandığını bildiren Şahin, Akçadağ İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının çatısının da rüzgarın etkisiyle uçtuğunu kaydetti. Malatya'nın Arguvan ilçesine bağlı İçmece köyünde evlerinin çatısını tamir etmek isterken rüzgarın etkisiyle düşen Nurhayat Olcay ise hastaneye kaldırılmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: