Türkiye Sandık Başında

KAYSERİ (AA) - CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Çilsal, Feridun Cıngıllıoğlu İlköğretim Okulu'nda 2185 numaralı sandıkta oy kullandı.

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Çilsal, Feridun Cıngıllıoğlu İlköğretim Okulu'nda 2185 numaralı sandıkta oy kullandı. Çilsal, burada AA muhabirine yaptığı açıklamada, kullanılan oyların hayırlara vesile olmasını dileyerek, "Çok şükür iyi bir ortamda, kazasız belasız seçim çalışmaları geçti. Ülke bizim, kim iyi hizmet ederse Allah ona nasip etsin inşallah. Türkiye'nin en önemli seçimlerinden biri. Herkese bu seçimin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. Çilsal, bir süre vatandaşlarla da sohbet etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: