Türkiye Şansını Çeyrekte Arıyor

Mustafa KOZAK / ANTALYA, Satışların şu an durgun olduğunu aktaran Sayar, "Biletlerin yüzde 80 kadarı çeyreklerden, yüzde 15 kadarı yarım,

Mustafa KOZAK / ANTALYA, Satışların şu an durgun olduğunu aktaran Sayar, "Biletlerin yüzde 80 kadarı çeyreklerden, yüzde 15 kadarı yarım, yüzde 5 kadarı da tam biletlerden oluşuyor. İnsanların biraz da bütçesiyle değerlendirildiği zaman ağırlık çeyrekte görülüyor" dedi. Bazı vatandaşların 'şansımı daha fazla artırırım' düşüncesiyle tam bilet parasına 4 çeyrek almayı tercih ettiğini belirten Sayar, “Ama kişinin bütçesi uygunsa seri alıyor. Araya tam ile yarım da ilave edebiliyor" diye konuştu.
HER BİLETİN ŞANSI AYNI
Bazı kişilerin şansını artırmak için kimi zaman İstanbul, Ankara gibi illerin biletlerini tercih ettiğini belirten Sayar şunları söyledi:
"İnsanların şansının nerede olduğu belli olmaz. Bazıları büyük şehirlerden bilet getirtiyor. Sadece vatandaşlar değil, bizim bayilerimiz de getirtiyor. Oysa bütün biletler Ankara'da basılıyor. Türkiye'nin dört bir yanına dağıtılıyor. Dolayısıyla her bilete ikramiye isabet etme olasılığı aynı."
ÇİLEYİ ÇEKEN BİZİZ
Buna karşılık her yıl olduğu gibi bu yılbaşı arifesinde de herkesin piyango bayilerinin ekmeğine göz diktiğini öne süren Sayar, alışveriş merkezlerinde bilet satılmasını eleştirdi. Yılbaşı biletlerinin akaryakıt istasyonlarında promosyon olarak dağıtılmasını da doğru bulmadıklarını kaydeden Sayar, "Milli Piyango bayilerinin ekmeğine göz dikenleri şiddetle kınıyoruz. Yılın 12 ayı çileyi çeken biziz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: